Welcom

53-Relais-de-l'-Ourthe
Jupille sur Ourthe, gelegen tussen Hotton en La Roche-en-Ardenne, is een heel klein dorpje, dat zeker de moeite van een bezoek waard is. Sinds enige tijd is er een voortreffelijk hotel-restaurant, “Relais de l’Ourthe”, waar de gasten ontvangen worden in een zeer smaakvol gerestaureerde boerderij uit de vorige eeuw.
De accommodatie is uitstekend, kamers voorzien van alle comfort en een sfeervol restaurant met een gastronomische spijskaar. Door het intieme karakter leent “Relais de l’Ourthe” zich uitstekend voor een romantische “tête à tête”, voor zakendiners of voor gezellige bijeenkomsten en feesten.
Als U eenmaal de smaak te pakken heeft, wordt dit adres stellig uw favoriete pleisterplaats: ln een ontspannen en rustgevende sfeer kan U er genieten van onze gastronomische keuken. U zal zeker onze steeds groeiende klanten-vriendenkring vervoegen en regelmatig terugkomen: Wij houden van stijl en sfeer en vinden het prettig als onze gasten zich bij ons thuis voelen: Ze worden bij ons steeds beschouwd als graag geziene gasten in het huis van hun vrienden.
piscine
Met gastronomische groeten,
Nathalie en Patrick CLARINVAL

Comments are closed.